Sarıçam'da asfalt hamlesi

Adana'nın son dönemlerde en fazla gelişen ilçesi konumundaki Sarıçam'da 2022 yılı sonu itibariyle 'açılmayan çıkmaz sokak ve asfaltsız yol kalmayacak' sloganı ile hizmet veren belediye, son olarak Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde asfalt hamlesi başlattı.

Adana’nın son dönemlerde en fazla gelişen ilçesi konumundaki Sarıçam’da 2022 yılı sonu itibariyle ‘açılmayan çıkmaz sokak ve asfaltsız yol kalmayacak’ sloganı ile hizmet veren belediye, son olarak Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde asfalt hamlesi başlattı.
BAŞKAN ULUDAĞ, HALKIN TAKDİRİNİ KAZANIYOR
Yeni yerleşim merkezleri başta olmak üzere tüm çıkmaz sokakları açan ve konutların ulaşımını sağlamayı temel felsefe edinen Sarıçam Belediyesi’nin yol şantiyesi ekipleri Ertuğrul Gazi Mahallesi’ni otoban yolu gibi asfalta kavuşturdu. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçenin asfalt sıkıntısını çözmek adına gayret içinde olduklarını belirterek “Her zaman söylüyorum. Adana’nın kalbidir Sarıçam. Bu nedenle kalbimize iyi bakıyoruz. Hizmetlerimizi aralıksız devam ettiriyoruz. Halkımızın da desteğini yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.