Şark kurnazı şov yapıyor

Kapanan otoyol kavşaklarının yeniden açıldığını duyuran AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay'dan Zeydan Karalar'a zehir zemberek sözler:

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Ceyhan'dan Mersin istikametindeki Alparslan Türkeş Bulvarı’na çıkan otoyol bağlantısı ile Mersin'den Ceyhan istikametindeki Mavi Bulvar’a çıkan otoyol bağlantısının açıldığını söyledi.

Dün parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen Mehmet Ay, Adanalıların son günlerde en çok konuştuğu konulardan birisi olan otoyol bağlantı kavşaklarının kapatılmasıyla ilgili bilgilendirme yaptı. Ay toplantı sırasında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a da sert sözlerle yüklendi.

Mehmet Ay yaptığı açıklamada, Ceyhan'dan Mersin istikametindeki Alparslan Türkeş Bulvarı'na çıkan otoyol bağlantı kavşağı ile Mersin'den Ceyhan istikametinde bulunan Mavi Bulvar otoyol bağlantı kavşağının Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ulaşıma açıldığını söyledi. Ay; "Diğer iki bağlantı kavşağı ise Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Adana Büyükşehir Belediyesi'nden istemiş olduğu değişiklikler yapıldıktan sonra yeniden değerlendirip uygun bulunması halinde aktif edilecek" dedi.

Mehmet Ay, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın sosyal medya hesapları üzerinden 26 Mart tarihinde otoyol bağlantısıyla ilgili açıklaması hakkında, "Otoyol bağlantısının 6 aydır hazır olduğunu söylüyor ancak karayollarına 4 Mart tarihinde başvuru yapmışlar ve 26 Mart tarihinde Karayolları o bölgenin açılmasına onay vermiş. O yolun açılacağını bile bile o twiti attı. Vatandaşlarımızla karayollarını karşı karşıya getirmeye çalışıyor" ifadelerini kullandı

Karalar şark kurnazlığı yapıyor

Ay, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar‘ı yalancılık, şovmenlik, siyasi rantçılık ve şark kurnazlığıyla da suçlayarak; "İşi Ak Parti şovu CHP yapıyor. Belediyecilik CHP’nin işi değil. CHP belediyeciliği demek; çöp, çamur, çile demek. Adana’da bir Belediye Başkanı sorunu var. Adanalılar Zeydan Karalar’ı seçtiği için pişman. Karalar 3 yılda tek bir projeyi başlatıp bitirememiş bir başkan. Kendisinden önce başlayan projeleri dahi atıl hale getirdi. Şark kurnazlığı yaparak başarısızlıklarına kılıf arıyor. Hizmet yok, şov var. Gerçek yok, yalan var. Dürüstlük yok sahtekarlık var. Zeydan Karalar devletin kurumlarına iftira atmaktan, şov yapmaktan vazgeçsin aldığı oyları helal ettirsin" dedi.