Satılık katlı otopark

Zeydan Karalar'ın Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde yapılan ve 1 milyon liraya mal olan katlı otoparkın satış kararı alındı ve encümen marifeti ile değeri belirlenerek satış gerçekleştirilecek.

Zeydan Karalar’ın Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde yapılan ve 1 milyon liraya mal olan katlı otoparkın satış kararı alındı ve encümen marifeti ile değeri belirlenerek satış gerçekleştirilecek.
BELEDİYE ARACI DÜŞMÜŞTÜ
Elektromekanik katı otopark halen belediye hizmet binasının yanındaki yer alıyor. Seyhan halkı tarafından benimsenmeyen katlı otoparkın hurda fiyatına satılması bekleniliyor. Mayıs ayında gündeme gelen satış işlemi söz konusu olunca meclis üyeleri otoparkın yaklaşım satış bedelinin belirlenmesini isteyerek başkanlıktan talepte bulundular. Bunun üzerine başkanlık makamı otoparkın değerinin bu ay içinde belirlenerek satış işleminin gerçekleşmesi için harekete geçti. Daha önce bu katlı otoparktan 2 adet belediye aracının da düşerek hasara uğradığı öğrenildi. Seyhan Belediyesi halen Büyükşehir Belediyesi ile de ortaklık yaptığı bir Gizerler İş Merkezi arkasındaki bir adet otoparkın da sahipliğini yapıyor.