Sayıca- Sarıçam dayanışması

Sarıçam'ın sorunlarıyla dertlenmek ve çözüm yolu bulmada ortak noktada hareket etmek isteyen ve kısa bir süre önce aktifliğini ön plana çıkarak köy halkının birlikteliğini hedefleyerek kurulan Sayıca Köyü Sevenler Derneği, dayanışma örneği göstererek ilçedeki siyasi partilerle birlikte 'Sayıca-Sarıçam' dayanışmasının ilk meyvelerini toplamaya başladı.

Sarıçam’ın sorunlarıyla dertlenmek ve çözüm yolu bulmada ortak noktada hareket etmek isteyen ve kısa bir süre önce aktifliğini ön plana çıkarak köy halkının birlikteliğini hedefleyerek kurulan Sayıca Köyü Sevenler Derneği, dayanışma örneği göstererek ilçedeki siyasi partilerle birlikte ‘Sayıca-Sarıçam’ dayanışmasının ilk meyvelerini toplamaya başladı.

YENİ KURULDUK
Sayıcı Köyü Sevenler Derneği Başkanı Ali Develi ve yönetim kurulu üyeleri Sarıçam Ak Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek Başkan Hasan Karaoğlu ile bir süre görüştüler. Başkan Ali Develi burada yaptığı konuşmada ‘Sayın başkanım yeni kurulan bir derneğiz, onun için ilçemizde bulunan siyasi parti teşkilatlarını ve dernekleri geziyoruz. Bu tanışma gezimize de ilk önce sizin başkanlığınızı yaptığınız Ak Parti’den başladık. Bizleri kabul ettiniz teşekkür ediyorum. Biz dayanışmanın temellerini burada atmak istiyoruz’ dedi.

BURS VERECEĞİZ

Hedeflerini de açıklayan Başkan Develi, ‘Hedefimiz ilçemizde bulunan fakir öğrencileri tespit edip onlara burs verecek olan kişileri tanıştırmak, hemşerilerimizi bir araya getirip onların kaynaşmasını sağlamak kısaca biz yardımlaşma ve dayanışma derneğiyiz’ dedi. Sarıçam’da yaşayan köy halkının da her zaman devletinin yanında, milli birlik ve beraberlik ülküsü içinde olduğunu kaydeden Başkan Develi, Ak Parti’nin de ülkeye önemli hizmetler veren iktidar partisi olduğunu kaydedip bu anlamda hizmetlerinin de devamını diledi.

KARAOĞLU: ONUR DUYARIM

Ak Parti Sarıçam İlçe Başkanı Hasan Karaoğlu ise kabul sırasında bir konuşma yaparak ‘Öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Bu bir gönül işi işinden, aşından ve aile hayatından zaman ayıracaksın, ben de birçok derneğe üyeyim ondan biliyorum. Bizlere düşen bir görevde her zaman elimizi taşın altına koyar size yardımcı oluruz. Yeter ki yapılan ve yapılacak işin bu milletin ve vatandaşın hayrına olsun. Her hayırlı işte ben ve ekip arkadaşlarım olur. Tekrar hayırlı olsun diyor ve başarılar dilerim. Bu dayanışmadan da onur duyarım. Sizlerle birlikte daha güzel bir Sarıçam için çalışacağız’ dedi.