Sedat Sözlü, ‘’Adalet İstiyoruz’’

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Karabükspor Başkanı Hikmet Ferudun Tankut'un yaptığı açıklamalarıyla ilgili Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Sözlü ve bir grup taraftar, suç duyurusu öncesi İnönü Parkı’nda toplanarak basın açıklaması yaptı. Sözlü, Ligin sonu geldikçe PTT  1. Ligin ne hale geldiğinin ortaya çıktığını belirterek, şunları kaydetti:

‘’Geldiğimiz noktada Türk Futbolunun nerelere geldiği ve Adanademirspor'un hakkının yendiği,mağdur olduğu görülüyor. Hasan Çavuşoğlu ve Hikmet Ferudun Tankut'un yaptığı açıklamalarını delil sayarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Artık Türk Futbolu masa başı oyunlarına alet olmuştur. Futbolu siyasete alet etmeyelim.

Bakanımızdan Adalet İstiyoruz

 

Sedat Sözlü, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'dan adalet istediğini belirterek, ‘’Eğer bakanları devreye sokacak olursak bizimde bakanımız var. Biz bakanımızdan sadece adalet istiyoruz. Biz buralara sahada mücadele ederek geldik. Terimizin son damlasına kadar hakkımızı istiyoruz''d iye konuştu.

Haklarımızı Helal Etmiyorum

Geçmişte oynanan maçlara dikkat çeken Başkan Sedat Sözlü;''Denizlispor,Malatyaspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarına bakılırsa, hakkımız yenmese direk Süper Lige çıkan takımlardan olacaktık. Kayseri Erciyesspor maçında golümüzü vermeyen hakem Alanyalı,geçmişte yenen haklarımızı kimseye helal etmiyorum'' diye konuştu.

 

Play Off Hatasız Geçsin

 

Play-Off maçları ile ilgili konuşan Sedat Sözlü, ‘’İnşallah Play-Off da final oynayacağız. 40 bin Adanalı orada olacak. Adanalıların ve tüm Türkiye'nin gözü Play-Off maçlarında olacak. Play-Off da yapılacak hakem hatalarının telafisi olmaz. Bu maçlarda MHK ve TFF’nin çok dikkatli olmasını istiyoruz'' dedi.