Sedat Sözlü: 'Derdimizi Cumhurbaşkanımıza anlatacağız'

Adana Demirspor'un hakemlere yönelik tepkisi devam ediyor. Başkan Sözlü, katıldığı radyo ve TV programlarında Adana Demirspor'a kasıt olduğunu düşündüğünü belirterek, ''Cumhurbaşkanına çıkıp derdimizi anlatacağız" dedi.

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un hakemlere yönelik tepkisi devam ediyor.

Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, katıldığı radyo ve TV programlarında Adana Demirspor’a kasıt olduğunu söyledi. Açıklamalarını sosyal medya hesaplarından da paylaşan Sözlü, şu ifadeleri kullandı:

‘’Taraftarlarımızın da canı yanıyor. Her maç stadı tıka basa dolduruyorlar. Evlerinden işlerinden feragat edip maça geliyorlar. Takım iyi oynadı mağlup olmamıza rağmen takımı alkışladılar. Maalesef önümüz kesiliyor.

 

Eğer bizi Adana Demirspor camiasını sınıyorlarsa onu da yaparız. Taraftar gruplarıyla görüşüyorum. Bir tepki hazırlığı yapıyoruz. Gerekirse TBMM’de basın toplantısı yapacağım. TFF ve MHK ile görüşeceğim. Görüntüler ile derdimizi anlatacağız. Kulüplere teknik direktörleri bile siyasiler belirliyor."

Bu camiaya yazıktır günahtır.  Gerekirse cumhurbaşkanına gideceğiz. Gerekirse ben MHP’liyim  genel başkanım Devlet Bahçeli’ye gideceğim. Adana Demirspor’a kasıt olduğunu düşünüyorum.  Cumhurbaşkanına çıkıp derdimizi anlatacağız.’’