Şehmus Uçar, Seyhan'a göz dikti

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Seyhan Belediye Başkan Adayı olabilmek için yerel seçimlerden hemen sonra parti çalışmalarına başlayan ve yaklaşık 2 yıldır aralıksız kahve toplantıları, ev ziyaretleri yaparak halkın nabzını tutan Şehmus Uçar, Seyhan'da belediye başkanlığı seçimini MHP'nin kazanacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Seyhan Belediye Başkan Adayı olabilmek için yerel seçimlerden hemen sonra parti çalışmalarına başlayan ve yaklaşık 2 yıldır aralıksız kahve toplantıları, ev ziyaretleri yaparak halkın nabzını tutan Şehmus Uçar, Seyhan’da belediye başkanlığı seçimini MHP’nin kazanacağını söyledi.

HALKIMIZ BİZLERE SAHİPLENİYOR

Gazetemizi ziyaret eden Şehmus Uçar, Seyhan’da MHP’nin seçim kazanacak potansiyelinin olduğuna dikkat çekip ‘Son yerel seçimlerden sonra aday adayı olarak seçim çalışmasını hiç ara vermeden sürdürüyorum. Gitmedik, ulaşmadık Seyhanlı bırakmamak adına gece ve gündüz parti çalışmalarıma devam ediyorum. Halkımızın bizleri karşılaması ve sahiplenmesi bizleri mutlu ediyor. MHP yerel seçimlerde iktidar olacak ve Seyhan’ı MHP kazanacaktır’ dedi.

AYNI ZAMANDA EVET OYU İSTİYOR

Seyhan’da sadece partililer ile görüşmediğini ve tüm Seyhan halkı ile kucaklaştığını belirten MHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Şehmus Uçar, parti teşkilatı ile uyum içinde kendilerine verilen her görevi yerine getiren bir MHP’li olarak Seyhan’ı kazanmayı çok istediklerini ifade etti. Tüm siyasi partilere mensup insanlarla görüştüğünün altını çizen Uçar, 16 Nisan referandumu için aynı zamanda EVET oyu içinde çalıştığını kaydedip basının da kendisine vermiş olduğu destekler için teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Biz de Ç.Barış Gazetesi olarak bu ziyaretten duyduğumuz memnuniyeti dile getirip kendisine başarı dileklerinde bulunduk.