Semerkant Vakfı Vali Coş’u ağırladı

Semerkand Adana Vakıfı, Ümit Özlü Başkanlığındaki çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor. Vakıf, ‘Kardeşlik ve Aile’ temalı ‘Muhabbet Gecesi’nin ardından 2014 çalışmalarına kahvaltı programla başladı.

Merkez Vakıf binasındaki sabah toplantısına Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Beşir Derneği Başkanı Selman Oğuz, TÜMSİAD Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Saim Çetenak ve Semerkand Vakfı İcra Kurulu üyeleri katıldı.

Kahvaltı öncesinde konuşan Semerkand Adana Vakıf Başkanı iş adamı Ümit Özlü, davetlilere  vakıf çalışmalarından bahsetti. Başkan Özlü, Vali Coş’a ve misafirlere Semerkand Vakfı'nın Adana'da, yaptığı hizmetlerden bahsetti. Özlü; "Semerkand dini, milli, ahlâki değerlere sahip çıkan, birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının pekiştirilmesine özen gösteren bir anlayışa sahip. Semerkand, ömrümüz eksilirken ebedi saadetimiz artsın diye bize küçük hatırlatmalarda bulunuyor. Her yaptığı bir hazine olan Semerkand çalışmalarına tüm halkımızın istifade etmesi için çalışacağız" derken katılımcılara teşekkür etti.

Adana valisi Hüseyin Avni Coş ve Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’de Semerkand Vakfının çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirterek Başkan Ümit Özlü ve ekibine başarı dilediler. Hoş sohbetlerin yapıldığı toplantı sonunda davetliler memnuniyetlerini dile getirdi ve günün anısına hatıra fotoğraf çektirdiler.