Seriyi sürdürme hedefinde

Adana Demirspor, bu akşam Kasımpaşa karşısında sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak

Spor Toto Süper Lig’de son 2 haftayı galibiyetle kapatan Adana Demirspor, bu akşam sahasında yapacağı Kasımpaşa maçında sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Mavi-lacivertliler Kasımpaşa maçı hazırlıklarını dün kendi tesislerinde Teknik Direktör Vincenzo Montella nezaretinde yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladıAtakaş Hatayspor'u 12. hafta mücadelesinde, sahasında 1-0 yenmeyi başaran Adana Demirspor, geçen hafta da deplasmanda Altay'ı 3-1 mağlup etti. Üst üste aldığı 2 galibiyetle puanını 19'a çıkarıp ligde 10. sıraya yükselen Akdeniz ekibi, bu akşam sahasında yapacağı Kasımpaşa maçında da galibiyeti hedefledi.

Mavi-lacivertliler, İstanbul ekibi karşısında da 3 puan alarak galibiyet serisini 3 maça çıkarmayı amaçlıyor. Teknik direktör Vincenzo Montella, Kasımpaşa karşısında kazanmak istediklerini söyledi.

 

HAKEM

Yeni Adana Stadyumu’nda Saat 20.00’de başlayacak maçı hakem Ekrem Özdamar yönetecek. Yardımcılıklarını da Hakan Karabalcık ile Cemil Tunç yapacak.