Sertan Duran, ''Başaramayacağımız hiçbir hedef yok"

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleriyle rutin toplantısında Adana'ya hizmete dönük önemli mesajlar verdi. Duran 'Omuzlarımıza yüklenen sorumluluk ne kadar ağır olursa olsun, sabır ve azimle başaramayacağımız hiçbir hedef yok' dedi.

DURAN, MECLİS ÜYELERİYLE TOPLANTI YAPTI

TÜM BUNLAR, HİZMET AŞKININ AÇIK TEZAHÜRÜ

“Kimi yerde 40 yıllık su hasretine, kimi yerde 60 yıllık yol çilesine son veren, kent merkezinde birçok noktada vatandaşı canından bezdiren ulaşım zulmünü ortadan kaldıran, ASKİ marifetiyle devasa altyapı çalışmaları, sayısız sosyal hizmetler; tüm bunlar MHP’li belediyeciliğin hizmet aşkının açık tezahürüdür. Aslında devletin sınırsız kaynaklarıyla ancak yapılabilecek ve yarının Adana’sına nefes aldıracak bu tür bazı hizmetlerin kısıtlı imkânlarla başarılması ise ayrıca dikkate değerdir.”

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran “Teşkilatlarımızla ve başta Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü olmak üzere, tüm belediye başkanlarımızla, belediye meclis üyelerimizle birlikte Adana’da yapacağımız çok iş olduğunu biliyoruz. Adana’da vatandaşlarımızı daha fazla memnun etmeye yönelik istek ve arzumuzu her zaman canlı tutuyoruz. Omuzlarımıza yüklenen sorumluluk ne kadar ağır olursa olsun, sabır ve azimle başaramayacağımız hiçbir hedef bulunmamaktadır. Yeter ki; Adana’da yaşayan herkes, tüm vatandaşlarımız birlik ve beraberlik içinde olsun. Yeter ki; sevgi, saygı ve kardeşlik duygularımız daim olsun.” dedi.