Sertan Duran, ''Çok çalışıp başarılı olacağız''

MHP Adana İl Başkanlığı görevine seçilen Sertan Duran, Adana'ya daha fazla hizmet etmek için yola çıktıklarını ve bunu da çok çalışarak başaracaklarını söyledi.

MHP Adana İl Başkanlığı görevine seçilen Sertan Duran, Adana’ya daha fazla hizmet etmek için yola çıktıklarını ve bunu da çok çalışarak başaracaklarını söyledi.

GÖNÜLÜLÜK ESASIYLA ÇALIŞIYORUZ

Makamında ziyaret ettiğimiz İl Başkanı Sertan Duran, Adana’da toplumun her kesimini kucaklayarak birlik ve beraberlik içerisinde kente daha fazla hizmet etmenin birinci öncelikleri olduğunu belirtip ‘Yönetim kurulu üyelerimizle tüm mesaimizi vererek çalışacağız. Bizim bütün gayretimiz gönüllük esasına dayalı ve bu şehrin sorunlarına çare bulmaya yönelik çalışma olacaktır. Samimi bir yönetim kuruluna sahibim. Bu da bizim işimizi kolaylaştıracak’ dedi.

OYLARIMIZI ARTIRACAĞIZ

Ocak terbiyesinden gelen Sertan Duran, Adana’nın her karışında izlerinin olacağını ve azimle yola çıktıklarını belirterek ‘Yerel yönetimlerde iktidar olan MHP’nin kadrolarının Yüce Allah’ın da bizleri başarıya götüreceğine olan inancı ile hizmet aşkıyla yaşıyoruz. Sorunsuz şehir elbette yoktur. Önemli olan sorunları çözmekteki kararlılık ve azimdir. Birleştirici ve toparlayıcıyız. Bize inananları da asla mahcup etmeyeceğiz.’ dedi. Büyükşehir dâhil toplam 9 belediyede MHP’nin iktidar olduğunu belirten Duran, MHP’nin oylarını artırmanın da birinci öncelikleri olduğunun altını çizdi.