Seyhan'a bir kreş daha

Seyhan Belediyesi, kadının çalışma hayatına daha kolay katılımını sağlamak adına bir kreş yapımı için SASA ile işbirliği protokolü imzaladı

Zeydan Karalar, İstanbul’daki Adanalı iş insanlarını kente hizmet etmeye çağırdı. Bu çağrı sayesinde bu gibi çalışmaların süreceğini düşünüyoruz.”

KARALAR “ERDEMOĞLU AİLESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kreş yapımı için Erdemoğlu ailesine ve bu konuda emek veren SASA Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şeker’e teşekkür etti. Erdemoğlu ailesine SASA’yı alarak yeniden canlandırdığı için de teşekkür eden Başkan Karalar “Adana’nın gelişimi için çok önemli bir adım attılar. SASA yeni yatırım ve istihdam kapısı oldu. Adana’da yatırım yapmak isteyen, hizmet etmek isteyen istihdam yaratmak isteyen her iş insanların da tamamen yanında olduğumuzu beyan ediyoruz. İş adamlarımızın önünü açacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Seyhan ilçe sınırlarında yapılacak kreş için protokol imzalandı. Kreş en kısa sürede tamamlanarak hizmete verilmek için Seyhan Belediyesine tahsis edilecek.