Seyhan'da 27 milyon borçlanma talebi

Seyhan Belediyesi'nin bütçesinin bağıtlanarak 2022 yılına yönelik hizmet adına yüzünü çevirmeye hazırlandığı şu günlerde belediyenin hizmet üretebilmesi adına borçlanması gerektiğinden hareket eden idare, 27 milyon lira borçlanma yetkisi alabilmek için konuyu meclis gündemine taşıdı.

Seyhan Belediyesi’nin bütçesinin bağıtlanarak 2022 yılına yönelik hizmet adına yüzünü çevirmeye hazırlandığı şu günlerde belediyenin hizmet üretebilmesi adına borçlanması gerektiğinden hareket eden idare, 27 milyon lira borçlanma yetkisi alabilmek için konuyu meclis gündemine taşıdı.
DEĞİŞEN NE OLDU?
Mecliste yapılan konuşmalarda muhalefet belediyenin yanlış yönetildiğini, beceriksiz bir idarenin yapılan harcamalarına bakıldığında ortada bir eserin olmamasını da örneklendirerek ‘Değişen sadece belediye başkanlarının isimleri oldu. Yoksa Seyhan’da bir değişim yok’ diyerek idareyi suçladılar. Suçlamaları getiren Seyhan Meclis Üyeleri Şehmus Uçar, Ali Coşkun ve Mustafa Tunç’a yanıt veren Başkan Akif Akay, “Seyhan’da hangi hizmetlerin yapıldığını görmek isterseniz mahallelere gitmeniz lazım. Ne yapsaydık yani, yarım kalan hizmetleri bıraksa mıydık? Takdiri Seyhan halkı verir. Siz müsterih olun” açıklaması yaptı.