Seyhan'da hizmet ve projelere devam

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, belediye olarak her alanda üretimi esas alan bir anlayışla hizmet ettiklerini ve bundan sonrada etmeye devam edeceklerini söyledi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, belediye olarak her alanda üretimi esas alan bir anlayışla hizmet ettiklerini ve bundan sonrada etmeye devam edeceklerini söyledi. Çukurova Barış Gazetesi’ni ziyaret eden Akay, yeni projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bugüne kadar birçok projeyi Seyhan’a kazandırıp Seyhanlının hizmetine sunduklarını anlatan Akay, ‘’Belediye olarak yeni projeler üretmeye devam ediyoruz. Eski Çırçır Fabrikası 'Seyhan Sanat Merkezi' olarak Adana'ya hizmet verecek. Eski İstasyon'u restore edeceğiz. Mıdık'ta çok geniş bir alan içerisinde 'Macera Parkı' yapacağız. 'Engelli Eğitim Merkezi' kuracağız. Bunun yanında 'Yaşlı Bakım ve Alzheimer Merkezi oluşturma çalışmalarımızda devam ediyor’’ dedi.

Başkan Akay, bütün önyargıları bir tarafa bırakarak Adana'nın gerçekten layık olduğu yere gelmesini sağlamak için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini ifade ederek, kente üretim konusunda öncülük yapacaklarını da sözlerine ekledi.