Seyhan’dan anaokuluna katkı

Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte ‘Okul Dostu Belediye’ olarak anılmaya başlayan Seyhan Belediyesi’nin eğitim kurumlarına katkıları devam ediyor.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Cumhuriyet Anaokulu’nun çatısı ve bahçe düzenlemesinin tamamlanmasının ardından okulda incelemelerde bulundu, öğretmen ve öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Karalar, minik öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim öğretim görebilmesi için belediyenin tüm imkânlarının seferber edildiğini söyledi. Başkan Karalar, “Kanunlar belediyemize böyle bir görev vermediği halde biz çocuklarımızın eğitim öğretim şartlarının iyileştirilmesi adına elimizden geleni yapıyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle işbirliği halinde sorumluluk alanımızda bulunan okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesi adına desteğe devam edeceğiz” dedi.

Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın, Cumhuriyet Anaokulu’nun çatısı ve bahçesinin çevre düzenlemesine destek veren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür plaketi verdi. Okul yöneticileri ve öğretmenlerde anaokulunun fiziki şartlarının iyileştirilmesine destek veren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a birer buket çiçek vererek teşekkür etti. Cumhuriyet Anaokulu’nun sınıflarını teker teker gezen Başkan Karalar burada eğitim gören çocuklarla sohbet etti.