Seyhan'dan Yüzme Șenliği

Adanalı Efsane Yüzücüler Seyhan Belediyesi tarafından Atatürk YüzmeHavuzundagerçekleştirilen 'GeçmiştenGeleceğeYüzmeveSutopuŞenliği'nde' birarayageldi.

SporaçokbüyükönemverdiklerinibelirtenSeyhanBelediyeBașkanıAkif Kemal Akay, "YüzmeveSutopununEfsaneisimleriylebirarayagelmeninmutluluğunuyașamaktayım. Aramızdaolmayanisimlerirahmetleanıyorum.GeçmișteYüzmedenilinceaklagelen ilk kentAdanamızdı.Eskigünleriyenidencanlandırmakadınakollarısıvadık.Şampiyonyüzücüleryetiștirmeyekararlıyız." dedi.

MINIK KULAÇLAR ÇOK ȘANSLI

GeleceğinYüzücüleriolanküçükkulaçlara da önemlimesajlarverenBașkanAkay," Sizlerçokșanslısınız. Efsaneyüzücülerileaynıortamıteneffüsetmeningururunuyașadınız.Gelecekte, YüzmeveSutopualanındaönemlisporcularolacaklarınızacanıgönüldeninanıyorvebașarılardiliyorum" diyekonuștu.

BAȘKAN AKAY'A TEŞEKKÜR ETTİLER

EfsaneYüzücülerileGençYüzücülerinyaptığıyarıșmanınardındanSeyhanBelediyeBașkanıAkif Kemal Akay, yarıșmacılaramadalyavehediyelerinitakdimetti.EtkinliğekatılanAdanalıYüzücüler de, BașkanAkay'aböylebirorganizasyonugerçekleștirerekkendilerinionurlandırmasındandolayıteșekküretti.SeyhanBelediyesitarafındanyapılanEtkinlikveȘenliğe, SeyhanBelediyesiBaşkanyardımcılarıvebirimmüdürleri de katıldı.