Seyhan'ı güzel günler bekliyor

Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay gazetemizi ziyaret ederek göreve geldiği günden bugüne kadar gerçekleştirdiği hizmetlerden örnekler ortaya koyarak 'Seyhan'ı güzel günler bekliyor. Önümüzdeki süreçte kalıcı hizmetlerin adresi olacağız. Halkımızın hizmet adına beklentilerini biliyor ve imkânlarımız doğrultusunda bunları gerçekleştireceğimize de inanıyoruz' dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay gazetemizi ziyaret ederek göreve geldiği günden bugüne kadar gerçekleştirdiği hizmetlerden örnekler ortaya koyarak “Seyhan’ı güzel günler bekliyor. Önümüzdeki süreçte kalıcı hizmetlerin adresi olacağız. Halkımızın hizmet adına beklentilerini biliyor ve imkânlarımız doğrultusunda bunları gerçekleştireceğimize de inanıyoruz” dedi.

DEMEK Kİ DOĞRU YOLDAYIZ

Belediyenin yönetim kademesiyle kıt imkânları en iyi şekilde değerlendirme becerisini göstermedeki kararlılığının süreceğinin altını çizen Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, “Halka dokunan, temel ihtiyaç olarak aciliyet gerektiren hizmetleri öncelik sıramız olarak görüyoruz. Kurumsal kimlik olarak Seyhan Belediyesi’nin ayaklarının yere basması gerektiğine inanarak yurttaş öncelikli, her kesime hitap edecek, beklentilere yanıt verip öncelik sıramızı da buna göre dizayn edip hizmet üretiyoruz. Halkımızın da takdirini kazandığımız için ayrıca mutluyuz. Demek ki doğru yolda ilerliyoruz” sözleriyle görüşlerini dile getirdi.

YEREL BASIN ÖNEMLİ GÖREV ÜSTLENİYOR

Başkan Akay, Seyhan’ı güzel günlerin beklediği cümlesinin altını doldurup “Gündüzleri 900 bin nüfusa ulaşan bir ilçenin elbette sorunları bıçak gibi kesilmez. O kadar talep geliyor ki bunların önceliğini belirlemekte kolay olmuyor. Hizmette eşitsizlik oluşturmamaya da dikkat ediyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden, ayırt etmeden hizmeti Seyhanlı için yapıyoruz, yapmaya çalışıyoruz. Gelen eleştirilere de kulak veriyoruz. Doğruyu bulmak adına güç birliği yaparak hizmet etmeye çalışıyoruz. Yerel basınının bu hizmetleri tanıtım ve kamuoyuna ulaştırma noktasında önemli bir görevi üstlendiğini de biliyoruz. Sizlere de bu anlamda teşekkür ediyoruz” dedi.