“Seyhan’ın marka olması için medyadan destek bekliyorum”

CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Sönmez, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret etti.Sönmez, 20 yıllık iş hayatında basının gücüne her zaman inandığını vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Sönmez, ülkenin kalkınmasında basının önemli bir yerinin olduğuna işaret etti. Partili partisiz Adanalılar’la gönül bağı içerisinde olduğunu kaydeden Adana  Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) ve Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Başkanı, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Sönmez, “İş dünyasında Adana ve Seyhan için geliştirdiğimiz projeler, Seyhan’da yapacaklarımızın göstergesidir.  Bu sinerjiyi Adana ve Seyhanlı için değerlendirmek istiyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum” dedi.

CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Sönmez, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret etti. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, ÇGC Genel Sekreteri M.Ömer Üney, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Özke, Durmuş Ali Başkan ve ÇGC üyeleriyle görüştü. Basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği ziyarette konuşan Sönmez, çalışmalarını ciddi bir sorumluluk içerisinde sürdürdüğünü belirtti. 20 yıllık iş yaşamında basının gücüne hep inanarak hareket ettiğini ve Adana basınının desteğini yakından hissettiğini kaydeden Süleyman Sönmez, “Basın mensuplarının beni sevdiğine inanıyorum. Ancak şimdi Adana basınından beni sevdiği için değil Seyhan’ın gelişimine koyacağım katkıya inanmaları için destek bekliyorum. Sizlerin desteğiyle Seyhan’ı geleceğe taşımak istiyorum” dedi.


Seyhan Belediye Başkan aday adaylığını açıkladıktan sonra  olumlu geri dönüşler aldığını vurgulayan Sönmez, “Vatandaşların ve partililerimizin desteklerini ifade etmeleri beni onurlandırıyor. Çok mutlu oluyorum. Olumlu geri dönüşler doğru yolda olduğumu gösteriyor.  1 Aralık 2013 Pazar günü Süreyya Nihat Oral Ortaokulu’nda ön yoklama yapılacak. Partililerimizin şahsıma teveccüh göstereceğine inanıyorum. Hayırlısıyla inşallah olur. Misyonumuz ve duruşumuz belli. Geçmişte yaptıklarım, Adana’ya, Seyhan’a nasıl bir hizmet sunacağımın göstergesidir. İş dünyasında yakaladığımız ve şimdi de siyasette yakaladığımız bu sinerjiyi iyi değerlendirmemiz gerektiğine inanıyorum. Bilgime, birikimime, vizyonuma ve ekibime güveniyorum. Tüm aday adayı arkadaşlarımın belediye başkanlığını yapacağına inanıyorum ancak biz herkesten daha iyi yapacağımız iddiasıyla yola çıktık. Kısa sürede aldığımız desteklerle de başarıya ulaşacağımızı düşünüyorum. Partililerimizin Pazar günkü seçimde özgür ve hür iradeleriyle hareket edeceğini biliyorum. Tüm partililerimizi Seyhan’da kazanacağımız zaferde payının olmasını istiyorum” diye konuştu.

ESENDEMİR, BAŞARILAR DİLEDİ


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ise Süleyman Sönmez’in iş dünyasında sevilen ve basın camiasıyla yakınlık kuran bir kişiliğe sahip olduğuna işaret etti. Başarılı işadamlarının yerel yönetimlerde de başarılı olacağını kaydeden Esendemir, “Adana ve tüm ilçeleri için samimi projeler üreten, kentimizin gelişimine katkıda bulunmak isteyenlerin destekçisi oluruz” dedi. Esendemir, Sönmez’e başarılar diledi.