“Seyhan’ın sorunlarını birlikte çözeceğiz”

CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı işadamı Süleyman Sönmez, Akkapı’da yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıkladıktan sonra Adana kamuoyundan ve parti tabanından büyük destek gören işadamı Süleyman Sönmez, seçim çalışmalarını hızlandırdı.


Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) ve Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Sönmez, Akkapı Kültür Yardımlaşma ve Eğitim Derneği’ni (AKYED) ziyaret etti.


AKYED Başkanı Haşim Turaçtemur ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Akkapı mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Süleyman Sönmez’in enerjisi ziyarete katılanları etkiledi.


Seyhan’ın Akkapı mahallesinin bir marka değeri taşıdığını kaydeden Süleyman Sönmez, “Adanalılar’ın ve tüm Türkiye’nin dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran, çağdaş ve ileri görüşlü Akkapı mahallesinin değerini daha yukarılara taşımak istiyorum” dedi.


Akkapı’nın sorunlarını her alanda takip ettiğini ve bu sorunları hemşehrileriyle birlikte çözmeyi hedeflediğini kaydeden Süleyman Sönmez, “Akkapı’nın içinden biriyim. Bugüne kadar mahallenin birçok sorununa çözüm arayışında bulundum. Bu etaptan sonra halkımızın desteğiyle sorunlara kalıcı çözüm üretmek için elimi taşın altına koydum. Sizlerin desteğiyle sadece Akkapı’nın değil tüm Seyhan’ın sorunlarına çözüm bulabileceğime inanıyorum” dedi.


Seyhan’da terk edilmiş bir Güney Adana olduğuna işaret eden Sönmez, rutin belediyecilik hizmeti dışında sosyal ve kültürel alanda da Güney Adana’yı geliştireceklerini ifade eden Sönmez, bu mahallelerde yetişen gençlerin de daha iyi yaşam koşullarına ulaşması gereğine dikkat çekti.


Toplantıya yoğun olarak katılan kadınlara ayrıca teşekkür eden Süleyman Sönmez, kadınların sosyal ve siyasal alanda daha çok etkin olması için mücadele edeceğini söyledi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AKYED Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Turaçtemur ise “Yolunuz açık olsun” dedi.
Toplantının ardından Süleyman Sönmez, alkışlarla uğurlandı.