Seyhanlı Karalar’ı bağrına bastı

CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Zeydan Karalar, Obalar caddesi’nde esnafı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Belediye Başkan Aday Adayı, Makine Mühendisi Zeydan Karalar, kızlı erkekli gençlerden oluşan 20 kişilik seçim ekibiyle birlikte halkın sorunlarını dinledi, seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı. Obalar Caddesi’nde ziyaret etmedik esnaf bırakmayan Karalar, amaçlarının sadece seçim kazanmak olmadığını, 160 binin üzerinde oy alarak CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanması için de katkı yapacaklarını söyledi.

MEVCUT BELEDİYE BAŞKANININ YÜZÜNÜ GÖREN KAÇ KİŞİ VAR?

Halkın ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Zeydan Karalar, “AKP iktidarının 10 yıldır saltanat sürdüğü Seyhan’a CHP belediyeciliğini getireceğiz. Elle tutulur, Seyhanlıyı mutlu edecek tek icraatları yok. AKP’li belediye başkanının yüzünü gören kaç kişi var Seyhan’da?” dedi.

Bölgedeki kahvehanelere de giren ve vatandaşla sohbet eden Karalar, tespit ettikleri sorunların çözümü için yola çıktıklarını, “Vaat değil icraat” sloganını hayata geçireceklerini bildirdi. Karalar, projeleriyle ve ekibiyle birlikte kararlılıkla yola devam ettiklerini vurguladı.

ZEYDAN KARALAR’A GÜVENİMİZ TAM

Zeydan Karalar’ı Seyhan Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini söyleyen bölge esnafı, başta yol olmak üzere, çok sayıda sorunları bulunduğunu belirterek, AKP’li belediyenin sorunlarına duyarsız kalmasından yakındı. Zeydan Karalar’ın kendilerinden biri olduğunu ve hem siyasi hem de iş geçmişiyle ona güven duyduklarını dile getiren Obalar Caddesi esnafı “Yaptıklarıyla, geçmişiyle, kişiliğiyle ve vizyonuyla Zeydan Karalar hepimize güven veriyor. Onu Seyhan Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Başarılı olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine inancımız tam” diyerek Karalar’a destek vereceklerini kaydettiler.

Zeydan Karalar’ın 20 kişilik seçim ekibi de ziyaretler sırasında halka ve esnafa broşür dağıttı.