Sıkıntıları birlikte atlatacağız

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci gazetemizi ziyaret etti.

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, ülkenin ekonomisi üzerinde muhalefetin haksız ve yersiz eleştirilerinin hiçbir zaman ülkemize fayda getirmeyeceğinin altını çizerek “Sıkıntıları tüm Dünya gibi biz de yaşıyoruz. Yeni bir döneme giriliyor. Sıkıntıları birlikte aşacağız” dedi.

TÜRK HALKI AK PARTİ’YE GÜVENİYOR, İNANIYOR

Adana’ya her geldiğinde halk ile buluşarak sorunlarını dinlediklerini ve vatandaşın sesi olmaya çalıştıklarını kaydeden Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci son dönemlerde yaşanan ekonomideki gelişmelerin olumlu meyveler vereceğini söyledi. Gazetemizi ziyareti sırasında Merkez Bankası ve Hazine Bakanlığı’nda değişikliklerin olumlu meyvelerini önümüzdeki süreçte alacaklarını belirten Zenbilci “Halkımız öncelikle AK Parti iktidarına ve onun ehil kadrolarını güveniyor. İnşallah bu süreci de başarı ile atlatacağız” dedi.

CHP’Lİ BELEDİYELER İKTİDAR ÜZERİNDEN POLİTİKA YAPMASIN

Yerel yönetimlerden gelen bir belediye başkanı olarak şehirlerin önceliklerini en iyi bilen kişilerin belediye başkanları olduğunu kaydeden Milletvekili Zenbilci ‘belediye başkanlarının çalışma tempolarını nasıl bulduğuna yönelik’ bir soru üzerine ise şu cümleleri kullandı. “Elbette belediye başkanlarının şehrine yönelik hizmetlerini yerine getirmesi sırasında sıkıntılar yaşadığını görüyoruz. Bende belediye başkanlığı yaptım, iyi bilirim bu sıkıntıları. Ancak muhalefetin beceremediği ve başarılı olamadığı tüm konuları iktidara fatura etmeleri de doğru değil. İktidar karşıtlığı ile belediye başkanlığı yapılmaz. Bu yöntem şehirlerine, vatandaşlarına zarar verir. Ben CHP’li belediyelerin hizmet noktasında beklentilerin altında kaldığını halkımızdan gelen tepkiler ile anlıyorum. Ümit ederim ki çıtayı yükselten bu muhalefet belediyeleri halkın tepkisini almaktan uzaklaşarak hizmet üretmeye çalışırlar”