Şimdi geleceğe bakma zamanı

Tartışmalı bir olağanüstü kongre sürecini geride bırakan Adana Demirspor'da yönetim ve taraftarın yaşayanan tartışmaları bir kenara bırakarak, geleceğe odaklanması bekleniyor.

Adana Demirspor camiası, Mehmet Gökoğlu'nun başkan seçildiği kongredin ardından, yeni yönetimin zaman geçirmeden borçları ödeme ile transfer ve teknik yönetim için kolları sıvamasını bekliyor.

Geçen yıl yaşanan sıkıntının yeni sezonda yaşanmasasını isteyen taraftarlar, yeni başkan Mehmet Gökoğlu'ndan, kongre öncesinde söylediği "hoca arayışları erken" sözünü unutarak, bir an önce teknik adam ve futbolcu arayışlarını başlatmaları, transferleri geçen yıl olduğu gibi son ana bırakmamasını bekliyor.

Gökoğlu'nun transferde, yüksek maliyetli transferlerden kaçınacağı, daha genç ve mücadele bir ekip kurmaya çalışması beklenirken, tiknik direktör seçiminde de ince eleyip sık dokuması isteniyor. Gökoğlu yönetiminin, doğru hoca ve nokta transferlerle altyapıdan gelecek futbolcular bütünleştirmesi isteniyor.

 

 

 

Gökoğlu'nun konuşmaları umut verdi

 

 

Önceki başkanlığı döneminde taraftarların ve futbolcular tepkisiyle karşılaşan Mehmet Gökoğlu'nun yeni dönemiyle ilgili sözler gelecek için umut verdi.

 

Gökoğlu'nun, "Hepimizin hataları var, kabul ediyoruz, keşke yapmasaydık" şeklindeki sözlerin, geçmişten ders aldığı ve yeni dönemde taraftarların tepkisini toplayan hataları yapmayacağı algısı oluşturdu. Gökoğlu'nun, "Biz yönetim kurulumuzla beraberliği yakaladık. Adana birleşti. Taraftarlar da birleşecek, beraber aşacağız her şeyi. Kulüp hepimiz" sözleri yeni dönemin adeta habercisi oldu.

 

 ADS VAKFI Projesi tuttu

 

 Başkan Mehmet Gökoğlu'nun kongrede ADS Vakfı kurmak istediği açıklaması Mavi Lacivertli camiada olumlu bulundu.

Gökoğlu'nun Adana Demirspor Kulübünün ayrı, Adana Demirspor Vakfı'nın ayrı ayrı faaliyetine devam etmesini, kalıcı gelirlerin vakıfta toplanması yolundaki projesine destekleyen Adana Demirsporlular, projenin hayata geçmesinin ADS'ye maddi ve manevi açıdan büyük rahatlık sağlayacağı konusunda hemfikirler.