Şimşeğin rakibi Hatayspor

İkinci devre hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Adana Demirspor, ikinci hazırlık maçında bugün Hatayspor ile karşılaşacak.

İkinci devre hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Adana Demirspor, ikinci hazırlık maçında bugün Hatayspor ile karşılaşacak.

Sezonun ikinci devresine Antalya’da hazırlanan Adana Demirspor, önceki gün üç ayrı antrenman yaptı. Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetiminde kamp yapılan otelin antrenman sahasında gerçekleştirilen akşam idmanı saat 18.00’de başladı. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan oyuncularımız, dar alanda top kapma ve pas çalışması yaptı. Yarı sahada dönüşümlü yapılan hücum ve defans organizasyonları ile de idman tamamlandı.

Bu arada, mavi-lacivertliler, bugün ikinci hazırlık maçında Hatayspor ile karşılaşacak. Şimşek ilk hazırlık maçında Karagümrük ile 2-2 kalmıştı.

4 OYUNCUYA DAVET

Öte yandan,  Spor Toto 1. Lig ve TFF 2. Lig kulüplerinin 23 yaş altı futbolcularından oluşacak karma takımlar, 8-9 Ocak 2019 tarihlerinde Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oynanacak maçlarda karşı karşıya gelecek.

A Milli Takım oyuncu havuzunu genişletmek amacıyla teknik direktör Mircea Lucescu'nun talebi üzerine düzenlenen organizasyon, A, Ümit ve Genç Milli Takım antrenörlerinin ortak koordinasyonuyla gerçekleştirilecek.

Organizasyona Adana Demirspor’dan Berk Yıldız,Tayyib Talha Sanuç,Erdal Öztürk ve Adil Demirbağ davet edildi.