Şimşek 3 puan aşkına

TFF 1. Lig'de şampiyonluğun iddialı takımlarından olan Adana Demirspor, bu akşam İzmir deplasmanında kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi yapan Altay ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak.

TFF 1. Lig’de şampiyonluğun iddialı takımlarından olan Adana Demirspor, bu akşam İzmir deplasmanında kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi yapan Altay ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak.

Hazırlıklarını tamamlayan mavi-lacivertliler, dün uçakla İzmir’e gitti. Mavi-lacivertliler, İzmir’de yaptıkları ter antrenmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Ümit Özat, ligin iyi takımlarından biriyle zorlu bir maç yapacaklarını belirterek, karşılaşmadan galibiyetle ayrılan tarafın kendileri olacağını söyledi.

Dibba’nın doğum günü kutlandı

Bu arada, takımın başarılı forveti Pa Dibba, doğum günü takım arkadaşları ve teknik heyetle birlikte pasta keserek kutladı.

Öğretmenoğlu yönetecek

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda Saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını da Kemal Mavi ile Mehmet Emin Tuğral yapacak.