Şimşek 3'te 3 peşinde

Spor Toto 1. Lig'de son 2 haftayı galibiyetle kapatan Adana Demirspor, yarın sahasında yapacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını bugün tamamlayarak, kampa girecek. Mavi-lacivertliler, Eskişehirspor'u yenerek galibiyet serisini 3'e çıkartmak için sahaya çıkacak.

– Spor Toto 1. Lig’de son 2 haftayı galibiyetle kapatan Adana Demirspor, yarın sahasında yapacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını bugün tamamlayarak, kampa girecek. Mavi-lacivertliler, Eskişehirspor’u yenerek galibiyet serisini 3’e çıkartmak için sahaya çıkacak.

Mavi-lacivertliler, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını dün Aytaç Durak Tesisleri’nde Teknik Direktör Hakan Kutlu, nezaretinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bir saati süren antrenman öncesi Teknik Direktör Kutlu, futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Kutlu, futbolcularından Eskişehirspor maçını da kazanarak yollarına devam etmelerini istedi.

Kutlu, antrenman sırasında futbolcularını hata yapmamaları konusunda sık sık uyardı. Mavi-lacivertliler, bu gün yapacakları antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.

HAKEM YASİN KOL

Bu arada, yarın 5 Ocak Stadı’nda Saat 19.30’da başlayacak müsabakayı Yasin Kol yönetecek. Yardımcılıklarını da Habip Tiryaki ile Kamil Çetin yapacak.