Şimşek affetmiyor

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu'da 4'üncü hazırlık maçında Azeri rakibini 3-2 yenerek sahadan galibiyetle ayrıldı. Mavi-lacivertliler bu galibiyetle hazırlık maçlarının tamamını galibiyetle kapattı.

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu’da 4’üncü hazırlık maçında Azeri rakibini 3-2 yenerek sahadan galibiyetle ayrıldı. Mavi-lacivertliler bu galibiyetle hazırlık maçlarının tamamını galibiyetle kapattı.

Mavi-lacivertliler 4.hazırlık maçında Azerbaycan Ligi takımlarından FC Zira'yı 3-2 mağlup ettiği maçta golleri 16.dakikada penaltıdan Mehmet Uslu, 22.dakikada Süleyman Koç ve 90.dakikada Gladky attı.

Mavi-lacivertliler bu galibiyetle hazırlık maçlarının tamamını galibiyetle kapattı. Adana Demirspor daha önce yaptığı Concordia Chiajna takımını 1-0, TPFD Karması ile Karagümrükpor’u 2-1’lik skorlarla yenmişti.

LİGE HAZIR GİRECEĞİZ

Teknik Direktör Ümit Özat, yaptığı açıklamada, hazırlık maçlarındaki skorlara takılmadığını belirterek, kendileri için önemli olanın lig maçlarını en iyi şekilde tamamlamak olduğunu söyledi. Hazırlık maçlarında skordan çok mücadeleye daha çok dikkat ettiğini anlatan Özat, ‘’Bana göre futbolcularım iyi gidiyor. Lige hazır şekilde gireceğiz’’ dedi.

Özat, transfer çalışmalarının devam ettiğini de ifade ederek, Süper Lig’deki takımlarının kampları bittikten sonra 1-2 futbolcuyu daha kadrolarına katabileceklerini söyledi.