ŞİMŞEK BAL-KES'E BİLENİYOR

Adana Demirspor TFf 1. Ligi'nin ilk haftasında Pazar günü deplasmanda karşılayacağı Balıkesirspor'a bileniyor. Mavi Lacivertliler, Balıkesirspor maçının hazırlıklarını Bursa'da sürdürüyor. Mavi Lacivertli takım, Bursaspor Özlüce Tesisleri'de yaptığı antrenmanlara ligdeki ilk maçına hazırlanıyor.

Teknik Direktör Giray Bulak yönetiminde başlayan ve 1 saat 30 dakuika süren antrenmanda, ısınma hareketleriyle çalışma, dar alanda pas çalışması ile tamamlandı. Takımda, kaleci ismail Şahmalı'nın hafif sakatlığı sürerken, sakatlığı düzelen Abdulkadir Parmak ise Balıkesirspor maçı hazırlıklarının ilk gününden itibaren takımda çalışıyor. Fizyoterapistler, İsmail Şahmalı'nın sakatlığını maç gününe kadar tedavi etmeye çalışıyor.

Öte yandan, antrenmanlarda, futbolcuların gösterdiği performans ve hırs başta Teknik Direktör Giray Bulak olmak üzere teknik heyeti ve yönetimi memnun etti. Bu arada, Yüksel Gençlikspor başkanı Kemal Yüksek önceki gün Adana Demirspor antrenmanını ziyaret etti ve antranman sonrasında futbolculara tatlı ikram etti.

Balıkesirspor- Adana Demirspor maçı 13 Ağustos Pazar günü saat 21.45'de başlayacak.