ŞİMŞEK BAŞAKŞEHİR ÖNÜNDE

- Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Süper Lig'in lideri Medopol Başakehir'i ağırlıyor.

5 Ocak Stadı'nrdaki karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Kaşılaşmayı Bursa Bölgesi Süper Lig Hakemi Arda Kardeşler yöneteçek. Yardımcılıklarını ise Samsun Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Samet Çiçek ile Kayseri Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Mustafa Savarnlar yapacak. Maçın dördüncü hakemi Kocaeli Bölgesi A Klasman Hakemi Alper Çetin.

VURAL UMUTLU

Boluspor maçı sonrasında tüm futbolcuları tesislerde toplayan ve Başükşehir maçının hazırlıklarına başlayan Teknik Direktör Yılmaz Vural, kupada Başakşehir engelini aşmanın planlarını yaptı. Vural, ""Ligde yakaladığımız çıkışı kupada da sürdürmek istiyoruz. Zorlu bir maratonda koşuyoruz. Hepimiz bunun bilincindeyiz" dedi. Vural'ın Başakşehir karşısında asıl kadro ağırlıklı 11'le sahaya çıkması bekleniyor.

BAŞAKŞEHİR DE KAM KADRO

Ligde şampiyonluk kovalayan, Ziraat türkiye Kupasındada finale uzanmak isteyen Medipol Başakşehir, 5. Tur maçı için Adana'da tam kadro geldi. Turuncu Lacivertli ekibin sadece Elia'yı Adana'ya getirmediği öğrenildi. Avcı'nın Adana Demirspor maçını zor bir maç olarak gördüğü ve bu nedenle sahaya tam kadro çıkacağı belirtildi. Öte yandan, Adana Demirspor'un eski defans oyuncusu Joseph Attamah yıllar sonra 5 Ocak Stadı'na çıkacak.

6 FUTBOLCU KART SINIRINDA

ADana Demirspor'da 6 futbolcunun sarı kart sınırında olması teknik heyeti düşündürüyor. Mavi Lacivertli takımda Hamidou Traore, Pote, Mitroviç, Orkan Çınar, Jakup Kosecki ve Erdal Öztürk'ün kart sınırındaolduğu ifade edildi. Bu arada, Mavi Lacivertli takımda Hamidou Traoru 7 sarı kartla en fazla kart gören oyuncu oldu. Traore'yi 6 kartla takım kaptanı Galip Güzel izliyor.

ENGELLİ ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla özel bir okulda eğitim gören öğrenciler ve öğretmenler Adana demirspor'a konuk oldu.

Adana Demirspor Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette,öğrencileri Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Bilici,Şentürk Çalık,Tekin Taylancı,İsmail Tanrıverdi, teknik direktör Yılmaz Vural ve mavi lacivertli futbolcular karşıladı. Mavi-lacivertli futbolcular, kendilerine çiçek veren çocuklara Adana Demirspor forması hediye etti.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Başakşehir ile oynanacak maçın hazırlığının yapılacağı antrenman öncesi futbolcular, öğrencilerle bir süre futbol oynayıp yakın ilgi gösterdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.