Şimşek çıkışa geçmek istiyor

TFF 1. Lig'de Cumartesi günü deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor bu karşılaşmayı kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor.

- TFF 1. Lig’de Cumartesi günü deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor bu karşılaşmayı kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Menemenspor karşısında beklemediği bir yenilgi alan mavi-lacivertliler, Hatayspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Uğur Tütüneker’in nezaretinde sürdürüyor. Futbolcuların antrenmanda hırslı oldukları gözlenirken, Teknik Direktör Tütüneker, hata yapan futbolcuları da uyardı.

Milli arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini ve maç haftasına girdiklerini belirten Tütüneker, ‘’Hatayspor ligin güçlü takımlarından biri. Son haftalarda da başarılı sonuçlar alıyorlar. Cumartesi günü kendileriyle zorlu bir maç yapacağız. Rakibe karşı önlemlerimizi alacağız.

Bizim gibi şampiyonluk mücadelesi veren rakibimizi sahasında yenerek yeniden çıkış yakalamak istiyoruz. Bu konuda futbolcularıma güveniyorum’’

SAKATLAR DÜZELİYOR

Bu arada, sakatlıkları geçen Resul ve Traore’nin Hatayspor karşısında görev verilmesi halinde forma giyebilecekleri, düz koşu yapan Kosecki’nin de kendini iyi hissetmesi durumunda ilk 18’e alınacağı belirtildi. Takım kaptanı Volkan Şen’in son durumu da maç günü netlik kazanacak.