Şimşek çıkışını sürdürmek istiyor

TFF 1. Lig'de Adana Demirspor bu akşam deplasmanda Aydeniz Et Balıkesirspor ile karşılaşacak. Mavi-lacivertliler, bu maçı da kazanarak hem puanını 28'e yükseltmek hem de son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor.

TFF 1. Lig’de Adana Demirspor bu akşam deplasmanda Aydeniz Et Balıkesirspor ile karşılaşacak. Mavi-lacivertliler, bu maçı da kazanarak hem puanını 28’e yükseltmek hem de son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor.

 

Teknik direktör Cüneyt Dumlupınar'ın göreve başlamasının ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u eleyerek üst tura çıkan ve ardından da ligde Tuzlaspor'u yenerek başarılı sonuçlar alan mavi-lacivertliler, Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasına odaklandı.

Bu maçtan da galip gelerek çıkışını sürdürmek isteyen 25 puanlı Adana Demirspor, ligin ilk yarısının 34 puanla tamamlamak istiyor.

Dün Balıkesir’e giden mavi-lacivertliler, konakladıkları otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Teknik Direktör Dumlupınar, "Puan itibarıyla play-off potasının bile altındayız, 7. sıradayız. Oynanmamış 3 maçımız var. Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasını kazanmak ve puanımızı 28'e yükseltmek istiyoruz. Sonra İstanbulspor ve Menemenspor maçlarını oynayacağız. Hedef, devre arasına 34 puanla girmek. Şu an ise tek hedef var o da Aydeniz Et Balıkesirspor maçını kazanmak" dedi.

Hakem Emre Kargın

Balıkesir Atatürk Stadı’nda Saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Emre Kargın yönetecek. Yardımcılıklarını Oğuz Kağan Çalışır ile Hasan Hüseyin Tetik yapacak.