Şimşek galibiyet arayacak

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Adana Demirspor sahaya galibiyet için çıkacak.

- Spor Toto Süper Lig’de bu akşam deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Adana Demirspor sahaya galibiyet için çıkacak.

Mavi-Lacivertliler Gaziantep maçının hazırlıklarını dün kendi tesislerinde Teknik Direktör Vincenzo Montella nezaretinde yaptığı antrenmanla tamamladı.   Montella, mavi-lacivertlilerin antrenmanından önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Üst üste iki deplasman maçı oynayacaklarını anımsatan Montella, şöyle konuştu:

"Bu iki deplasman bize ne yapmak istediğimizi gösterecek. Yapmak istediklerimizi aynı enerjiyle sahaya yansıtmamız gereken iki maç var karşımızda. Gaziantep de bir ara lig tablosunda birinciydi ve taraftarının önünde tekrardan ayağa kalkmak isteyecektir. Bizim açımızdan bir sürü cevap bulacağımız iki maç bizi bekliyor."
iyiler ve kötüler her zaman beraber. Hepsini bir düşünmeniz lazım. Gaziantep'te oynadığım takdirde yine elimden gelenin en iyisini yapacağım ve tabii ki gol atmak isteyeceğim."

HAKEM SARPER BARIŞ SAKA

Gaziantep Kalyon Stadı’nda Saat 20.00’de başlayacak maçı hakem Sarper Barış Saka yönetecek. Yardımcılıklarını Samet Çavuş ile Osman Gökhan Bilir yapacak.

 

Demirspor