Şimşek galibiyete kilitlendi

Adana Demirspor, yarın 5 Ocak Stadı'nda yeşil çimlere evindeki ilk galibiyetini almak için çıkacak.

Geride kalan üç haftada deplasmanda oynadığı iki maçtan galibiyet çıkaran ancak evinde oynadığı tek maçta Denizlispor'a 1-0 yenilen Adana Demirspor, yarın Adana'daki ikinci maçında İstanbulspor'u devirerek kendi saha ve seyircisi önünde ilk galibiyetini almanın mutluluğunu yaşamak istiyor.

HAZIRLIKLAR BUGÜN TAMAMLANACAK

Gazişehir deplasmanı sonrasında ara vermeden İstanbulspor maçının hazırlıklarına başlayan Mavi Lacivertli ekip bugün yapacağı son antrenmandan sonra maç saatini beklemeye başlayacak. Mavi LŞimşekler Teknik Direktör Hakan Kutlu nezaretinde dün akşam yaptığı antrenman koşu, ısınma ve koordinasyonh hareketleriyle başladı. 3 ayrı grup halinde 5_'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam eden antrenman dar alanda pas çalışmasıyla tamamlandı.

HAKEM ERKAN ÖZDAMAR

5 Ocak Stadı'nda yarın saat 21.45'de oynanacak Adana Demirspor - İstanbulspor maçını Ankara Bölgesi A Klasman Hakemi Erkan Özdamar yönetecek. Yardımcılıklarını ise Trabzon Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Özgür Ertem ile Ankara Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Soner Maraş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sakarya Bölgesi A Klasman Hakemi Atille Karaoğlan.

Maçın hakemi Erkan Özdamar, Adana Demirspor'un son olarak geçtiğimiz sezon 3 Mart 2018 tarihinde deplesmanda oynadığı ve 2-2 berabere tamamladığı Eskişehirspor maçında dördüncü hakem, yine 28 Ocak 2018 tarihinde deplasmanda oynadığı ve 1-0 yenildiği Rizespor maçında görev yapmıştı.