Şimşek göz doldurdu

Adana Demirspor Bolu kampında oynadığı 2 hazırlık maçında 2 galibiyet alarak göz doldurdu. İlk hazırlık maçında Romanya 1.lig takımlarından ConcordiaChiajna takımını 1-0, Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği karmasını da 2-1 yendi

– Adana Demirspor  Bolu kampında oynadığı 2 hazırlık maçında 2 galibiyet alarak göz doldurdu. İlk hazırlık maçında Romanya 1.lig takımlarından ConcordiaChiajna takımını 1-0, Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği karmasını da 2-1 yendi

Teknik Direktör Ümit Özat, ConcordiaChiajna maçının ilk yarısında ideal kadroya yakın bir takım sahaya sürdü. Mavi lacivertli takım karşılaşmaya Kurtuluş, Süleyman Koç, Adil, Semih, Mehmet Uslu,Traore,NerminHodzic,VedatBora,Carayol ve Gladky 11’i ile başladı.

İkinci yarıda oyuna Çağlar, Emre Uğur, Batuhan İşçiler, Tayyip, Orhan Taşdelen, Tevfik Altındağ, Emre Nefiz, Hakan Bilgiç, Erdal , Mustafa Yılmaz ve Mehmet Kaan Türkmen dahil oldu.

Maçın tek golünü  80.dakikada kinci yarıda oyuna giren o Mehmet Kaan Türkmen attı.

Adana Demirspor 2 hazırlık maçında   TPFD(Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği) karmasını 60.dakikada Mehmet Kaan Türkmen ve 70.Dakikada Boubacar Traore’nin golleri ile 2-1 Mağlup etti.TPFD karmasının tek golünü ise 54.Dakikada Sami attı.

Mavi lacivertli takım karşılaşmaya Kalede Flip, savunmada Tayyip, Mitroviç, Emre Uğur, Orhan Taşdelen Orta sahada Erkam, Haidarai, Levent, Legear, Djemusa ve Boubacar Traore 11’ile başladı.

İkinci yarıda oyuna Baatuhan İşciler, Mustafa Yılmaz, Mehmet Kaan Türkmen, Barış Turan, Emre Nefiz dahil oldu.

Maç öncesinde Milli takımdan iki eski takım arkadaşı Ümit Özat ve Ergün Pembe birbirleri ile sohbet ettiler.