Şimşek haftayı hareketli geçirecek

Teknik Direktör sorununu Giray Bulak ile anlaşarak çözen TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'u hareketli bir hafta bekliyor. Bayramdan önce kadroyu oluşturmayı planlayan mavi-lacivertliler, transfer edilmesi düşünülen futbolcularla görüşecek.

Teknik Direktör sorununu Giray Bulak ile anlaşarak çözen TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’u hareketli bir hafta bekliyor. Bayramdan önce kadroyu oluşturmayı planlayan mavi-lacivertliler, transfer edilmesi düşünülen futbolcularla görüşecek.

Mehmet Gökoğlu Başkanlığı’ndaki yeni yönetim kurulu çalışmalarını hızlandırdı.  İlk olarak Teknik Direktör sorununu Giray Bulak ile sözleşme imzalayarak çözen mavi-lacivertli yöneticiler, kadroda düşünülmeyen futbolcularla da yollarını arıyor.  Yöneticiler, takımın iskeletini biran önce kurmak için kolları sıvadı. Sözleşmesi 2018’de sona erecek Mehmet Taş ile de masaya oturan Mavi-Lacivertli yönetim, oyuncuyla anlaşma sağlayamadı.

Mavi-lacivertliler de daha önce kaptan Pote ile kaleciler Fevzi Elmas ve Emrullah takımdan ayrılmışlardı.

Adana Demirspor’da bu hafta iç ve dış transferde hareketli geçecek. Ayrılacak futbolcuların yanı sıra yöneticiler transfer edilmesi düşünülen futbolcularla görüşme yapacak.

Kulüp Resmi transfer dönemi açıldıktan prensip anlaşmasına vardığı futbolcularla resmi sözleşme imzalayacak.

Bu arada, Teknik Direktör Bulak’ın da yönetime transfer edilmesi için bazı futbolcuların isimlerini yöneticilere verdiği öğrenildi.

POTE GELİYOR

Öte yandan, Adana Demirspor’da  2 sezon üst üste gol kralı olmayı başaran ve sezon sonu takımdan ayrılan Mickael Pote 15 Haziran Perşembe günü Adana’ya gelecek. Pote, kentteki arkadaşlarıyla vedalaşmak üzere kente geleceği öğrenildi.