Şimşek kaçan 2 puana yanıyor

TFF 1. Lig'de 3 haftalık bir aranın ardından Boluspor ile sahasında 2-2 berabere kalarak puan kaybeden Adana Demirspor kaçan 2 puana yanıyor.

TFF 1. Lig’de 3 haftalık bir aranın ardından Boluspor ile sahasında 2-2 berabere kalarak puan kaybeden Adana Demirspor kaçan 2 puana yanıyor.

Boluspor karşısında son 5 dakikaya 2 farkla önde girmesine karşın şaka gibi yedikleri gollerle sahadan berabere ayrılan mavi-lacivertliler de şaşkınlık hala atlatılmış değil. 5-6 farklı skorla galip gelinecek karşılaşmadan 2-2 berabere ayrılan Adana Demirspor camiasında herkes kaçan 2 puana yanıyor.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Boluspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “85 dakika çok domaine ettiğimiz maçı maalesef geriye çekilerek berabere tamamladık’’ dedi.

‘’Hastalığımız herhalde devam ediyor’’ diyen Tütüneker, şunları kaydetti:

‘’Çok pozisyonumuz var. Rahatlamamız için 3’ü,4’ü bulmamız lazımdı. 2-2 tamamlanmasın diye dua ediyoruz. Baktığınız zaman takım 80-85 dakika iyi mücadele etti ama atamadık. Öyle veya böyle fena oyun oynamadık. 2-0’dan sonra 3’ü, 4’ü atmamız lazım. Haftalardan beri bunu söylüyoruz. Söylemekten öte gitmiyor ama.’’

KEÇİÖRENGÜCÜ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bu arada, mavi-lacivertliler hafta sonu deplasmanda yapacakları Keçiörengücü maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Uğur Tütüneker nezaretindeki antrenman bir saati aşkın sürdü. Antrenmanı Başkan Murat Sancak da izledi.

VOLKAN CEZALI

Öte yandan, Boluspor maçında sarı kart gören kaptan Volkan Şen cezalı duruma düştü. Kaptan Volkan Şen, Keçiörengücü maçında sahada olamayacak.