Şimşek kampa giriyor

Spor Toto Süper Lig'de aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine toplayan Adana Demirspor, yarın yapacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını bugün tamamlayarak kampa girecek.

Spor Toto Süper Lig’de aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine toplayan Adana Demirspor, yarın yapacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını bugün tamamlayarak kampa girecek.

Mavi-lacivertliler dün kendi tesislerinde Teknik Direktör Vincenzo Montella nezaretinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Düz koşu ve ardından ısınma hareketleri ile başlayan antrenman daha sonra dar alanda pas çalışması ile devam etti. Antrenman Antalyaspor maçının taktiğinin denendiği çift kale antrenmanla sona erdi.

Mavi-lacivertliler bugün yapacakları antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.

SANCAK İTFAİYE ERLERİNİ ZİYARET ETTİ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, kendisini davet eden Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İtfaiye erleri ve CANKUR ekipleri ile sohbet eden Sancak, zorlu görevlerinde kendilerine kolaylıklar diledi.