Şimşek kampa giriyor

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Adana Demirspor, yarın sahasında yapacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mavi-lacivertliler bugün yapacakları antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu sahasında Adana Demirspor, yarın sahasında yapacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mavi-lacivertliler bugün yapacakları antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

Mavi-lacivertli futbolcular,dün akşam saatlerinde tesislerde toplandı. Futbolcular, ardından Teknik Direktör Vincenzo Montella nezaretinde bir saati aşkın süren antrenman yaptı. Futbolcuların oldukça hırslı ve neşeli oldukları gözlenen antrenmanda taktik çalışma yapıldı.

Antrenman öncesi Başkan Murat Sancak ile Başkanvekili Metin Korkmaz, futbolcu ve teknik heyet ile sohbet ederek Sivasspor maçın öncesi başarılar dilediler.

Mavi-lacivertliler bugün yapacakları antrenmanın ardından hazırlıkları tamamlayarak kampa girecek.

HAKEM ÇAĞDAŞ ALTAY

Yeni Adana Stadyumu’nda yarın saat 16.00’da başlayacak maçı hakem Çağdaş Altay yönetecek. Yardımcılıklarını da Kamil Çetin ile Mehmet Emin Tuğral yapacak.