Şimşek kararlı

Geçen sezon play-off finalinde penaltı atışları sonucu Karagümrük'e elenerek Süper Lig kapısından dönen Adana Demirspor, sezonun ilk maçında deplasmanda Bursaspor'u yenik duruma düşmesine karşın 3-1 yenerek şampiyonluk için kararlı olduğunu gösterdi.

- Geçen sezon play-off finalinde penaltı atışları sonucu Karagümrük’e elenerek Süper Lig kapısından dönen Adana Demirspor, sezonun ilk maçında deplasmanda Bursaspor’u yenik duruma düşmesine karşın 3-1 yenerek şampiyonluk için kararlı olduğunu gösterdi.

Bursaspor maçına tutuk ve 3’lü defansla başlayan mavi-lacivertliler, ilk yarı etkili olamadılar. Yedikleri golle de ilk yarıyı 1-0 yenik kapatan Adana Demirspor’da her şey soyunma odasında Teknik Direktör Ümit Özat’ın etkili konuşmasıyla değişti. Futbolcularına galibiyeti hedef gösteren Özat, 3’lü defanstan da vazgeçerek Anıl’ın yerine Sinan’ı sahaya sürdü.

Sistem değişikliği ikinci yarının ilk dakikalarında meyvesini verdi ve Mehmet Akyüz’ün ayağından ilk önce beraberlik golü, ardından da galibiyet golü geldi. Hasan Kılıç’ın golü ise galibiyeti perçinledi.

Mavi-lacivertliler soyunma odasına büyük sevinç yaşadı. Geçen sezon play-off finalinde penaltı atışları sonucu Karagümrük’e elenerek Süper Lig kapısından dönen Adana Demirspor, sezonun ilk maçında deplasmanda Bursaspor’u yenik duruma düşmesine karşın 3-1 yenerek şampiyonluk için kararlı olduğunu gösterdi