Şimşek karıştı

Sahasında Elazığspor karşısında beklenmedik bir yenilgi alarak hayal kırıklığına uğratan ve son 2 haftayı puansız kapatan Adana Demirspor'da işler iyi gitmiyor. Elazığspor maçı sonrası taraftarlar Teknik Direktör Hakan Kutlu'yu istifaya davet ederken, Başkan Murat Sancak taraftarlardan sabır istedi. Sancak, yaptığı açıklamada Sportif Direktör Tanju Çolak ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Sahasında Elazığspor karşısında beklenmedik bir yenilgi alarak hayal kırıklığına uğratan ve son 2 haftayı puansız kapatan Adana Demirspor’da işler iyi gitmiyor. Elazığspor maçı sonrası taraftarlar Teknik Direktör Hakan Kutlu’yu istifaya davet ederken, Başkan Murat Sancak taraftarlardan sabır istedi. Sancak, yaptığı açıklamada Sportif Direktör Tanju Çolak ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Lider Gençlerbirliği’nin puan kaybettiği haftada sahasındaki Elazığspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan ve taraftarların yoğun ilgi gösterdiği, şarkıcı Alişan’ın da tribünleri coşturduğu müsabakada mavi-lacivertli futbolcular varlık gösteremedi.

Rakibine oranla daha atak bir futbol sergileyen mavi-lacivertliler, ilk yarının son dakikalarında Elazığspor’un kontratakta bulduğu golle yenik duruma düşünce panikledi. İkinci yarıda üstün olmasına karşın gol bulamayan Adana Demirspor, sahadan yenilgiyle ayrıldı.

BİRAZ SABREDİN

Karşılaşma sonrası taraftarlar Teknik Direktör Hakan Kutlu’yu istifaya davet ederken Başkan Murat Sancak, taraftarlarla tartıştı. Sancak, taraftarlara, ‘’Sabredin bu takım mutlaka şampiyon olacak. Hakan Kutlu giderse bende giderim’’ dedi.

TANJU ÇOLAK GÖNDERİLDİ

Ardından Başkan Murat Sancak imzasıyla kulüpten yapılan açıklamada,  ''Sportif Direktörümüz Tanju Çolak ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Tanju Çolak’a bundan sonraki yaşantısında başarılar dileriz'' denildi.