Şimşek kazanmak için Eskişehir'e gidiyor

Adana Demirspor, yarın deplasmanda yapacağı Eskişehir maçı için bugün yola çıkıyor. Başkan Sedat Sözlü, Eskişehirspor maçının hayati önem taşıdığını belirterek,'Bu takım oraya kazanmaya gidecek, her ihtimalin olacağı bir maç'' dedi.

Adana Demirspor, yarın deplasmanda yapacağı Eskişehir maçı için  bugün yola çıkıyor. Başkan Sedat Sözlü, Eskişehirspor maçının hayati önem taşıdığını belirterek,“Bu takım oraya kazanmaya gidecek, her ihtimalin olacağı bir maç’’ dedi.

Mavi-lacivertliler, dün Aytaç Durak Tesisleri’nde Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın ardından Eskişehirspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Adana Demirspor kafilesi Eskişehir maçı için bugün kentten ayrılacak.

Başkan Sözlü,  bu sezon bir türlü maç kazanmayı öğrenemediklerini belirterek, “Oyuncularımız skoru koruma telaşı ile ister istemez orada bir şeylere sebep oluyor. Bunu önlediğimiz zaman Adana Demirspor’un bu ligde yenemeyeceği takım yok. İnşallah bunları biran önce düzeltiriz, teknik direktörümüz deneyimli birisi buna çözüm bulacaktır” dedi.

Sözlü, yarın deplasmanda yapacakları Eskişehir maçının hayati önem taşıdığını ifade ederek, şöyle konuştu:

‘’Zorlu deplasmana kazanmaya gideceğiz. Her ihtimalin de olacağı bir maç . İnşallah bu maçı  kazanıp zirveye bakmaya devam edeceğiz. Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece bunu kovalayacağız.’’