Şimşek kötü gidişe çare arıyor

Spor Toto Süper Lig'de son 3 haftayı yenilgiyle kapatan Adana Demirspor, 7 Mayıs Cumartesi günü sahasında yapacağı Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını mutlak galibiyet parolası ile sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig’de son 3 haftayı yenilgiyle kapatan Adana Demirspor, 7 Mayıs Cumartesi günü sahasında yapacağı Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını mutlak galibiyet parolası ile sürdürüyor.

 

Mavi-lacivertliler dün kendi tesislerinde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde bir saati aşkın süren antrenman yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, koordinasyon ve taktik çalışmayla son buldu. Antrenman sırasında futbolcularıyla birebir görüşmeler yapan teknik direktör Montella, futbolcularından kötü gidişe son vermelerini ve Alanyaspor karşısında kendilerinden 3 puan beklediğini söyledi.

 

Mavi-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Benjamin Stambouli, Younes Belhanda ve David Akintola ise takımdan ayrı çalıştı.

 

Adana Demirspor hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.

 

 

3 FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILDI

 

Bu arada, Adana Demirspor Ferhat Kaplan, Kaan Kanak ve Lucas Castro ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, ‘’Oyuncularımıza kulübümüz adına teşekkür ediyor devam eden kariyerlerinde başarılar diliyoruz’’ denildi.