Şimşek ligde kalmak istiyor

Şampiyonluk umuduyla başladığı sezonda aldığı başarısız sonuçların ardından küme düşme korkusu yaşayan Adana Demirspor, hafta sonu ligden düşmesi kesinleşen Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda zorlu bir maç yapacak.

Şampiyonluk umuduyla başladığı sezonda aldığı başarısız sonuçların ardından küme düşme korkusu yaşayan Adana Demirspor,  hafta sonu ligden düşmesi kesinleşen Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda zorlu bir maç yapacak.

Rahat nefes almak için Sivasspor karşısında sahaya mutlak puan parolasıyla çıkan mavi-lacivertliler, 90 dakika boyunca zor anlar yaşadı. Mavi-lacivertliler güçlü rakipleri karşısında bir puanı son dakikalarda Tiago’nun attığı golle kurtarırken,  taraftarlar gol sonrası büyük sevinç yaşadı.

Hafta sonu ligden düşmesi kesinleşen Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda zorlu bir maç yapacak olan mavi-lacivertlilere bir puan yetiyor.  Diğer maçların skoruna göre bir puana bile gerek kalmayabilir.

Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Tekin İncebaldır,  Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamada,  futbolcularının 90 dakika boyunca ellerinden geleni yaptığını söyledi.

Henüz işlerinin bitmediğini belirten İncebaldır, ‘’Deplasmandaki Mersin İdmanyurdu maçını da kazanıp ligde kalmak istiyoruz. Mersin İdmanyurdu maçında da çok daha iyisini oynayıp ligde kalacağımıza inanıyoruz” dedi.