Şimşek, ''Neden olmasın'' diyor

PTT 1. Lig de puan cetvelinin ikinci sırasında yer alan Alanyaspor’un puan kaybettiği hafta Balıkesirspor’u deplasmanda 2-1 yenerek Süper Lig için yeniden umutlanan Adana Demirspor da Alima Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları başladı.

Teknik direktör Tayfur Havutçu’nun nezaretınde kendi tesislerinde hazırlıklara başlayan mavi lacivertli futbolcuların moralli oldukları gözlendi.  Giresunspor ve Denizlispor yenilgilerinin ardından zorlu Balıkesirspor’u yenerek 2 maç sonra yeniden galibiyetle tanışan futbolculara yeniden güven gelmesi kalan maçlar için hem yönetimi hem de taraftarı yeniden umutlandırdı.

Adana Demirspor camiası, ‘’Kalan 4 maçımızı galibiyetle kapatmamız için hiçbir neden yok.  4 maçı alarak rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.   Rakiplerimiz birbirleriyle oynayacak ve puan kaybedeceklerine inanıyoruz.  İkinci olarak Süper Lige çıkabiliriz. Neden olmasın?’’ diyor.

DENİZLİSPOR MAÇINI İZLEYEN TARAFTARIN BİLETLERİ BLOKE EDİLECEK

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Denizlispor maçındaki kötü tezahürat nedeniyle kulüve 27 bin 500 TL pata cezası verirken Kuzey Arkası ve Kapalı tribünde bulunan taraftarların elektronik biletlerinin de bloke edilmesini kararlaştırdı.

PFDK’dan yapılan açıklamada,  Adana Demirspor Kulübünün, 14.04.2016 tarihinde oynanan Adana Demirspor - Ddenizlispor PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT'nin 52/2. Maddesi uyarınca 7.500.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada, Adana Demirspor Kulübünün taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca 20.000.-TLpara cezası ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Kuzey Kale Arkası VE Kapalı tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine, karar verildiği belirtildi.