Şimşek son şans olarak görüyor

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Altınordu karşısında hesapta olmayan bir kayıp yaşadıklarını, play-off için 25 Şubat Cumartesi günü sahalarında yapacakları Balıkesirspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, haftalık basın toplantısında, Altınordu maçı ile 25 Şubat Cumartesi günü yapacakları Balıkesirspor maçını değerlendirdi.

Altınordu maçını hesapta olmayan bir puan kaybı yaşadıklarını ifade eden İpekoğlu, olarak da değerlendiren Teknik Direktör Engin İpekoğlu,  ‘’En azından mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynamadık. Maçın en kötü ihtimalle bizim açımızdan berabere bitmesi gerekiyordu’’ dedi.

İpekoğlu, Cumartesi günü kendi sahalarında Balıkesirspor ile zorlu bir maç yapacaklarını ve bunun kendileri açısında son bir şans olarak gördüklerini belirterek, 
"Balıkesir geçtiğimiz hafta  farklı bir skorla maçı kazandı. Takım kadrosu oynadıkları oyun olarak da bu ligin gerçeklerini sahaya yansıtan bir takım görüntüsündeler. İyi bir takım. Bizimde artık hedefimiz Play-Off ise ya da Play-Off peşinden koşacaksak bu maçı kazanmak zorundayız.

Kazanırsak iddiamız devam eder. Aksi bir skorda play-off’a veda etmek durumunda kalabiliriz. Yani bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Hazırlıklarımızı da bu yönde yapıyoruz. Karşılaşmada taraftarın desteğine ihtiyacımız var. Kendilerini yanımızda görmek istiyoruz. Verecekleri destekle sahadan istediğimiz skorla ayrılacağımıza inanıyorum.’’