Şimşek startı verdi

TFF 1. Lig'de hafta sonu İstanbul deplasmanında Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor hazırlıkların startını verdi.

TFF 1. Lig’de hafta sonu İstanbul deplasmanında Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor hazırlıkların startını verdi.

Önceki gün akşam saatlerinde kendi tesislerinde toplanan mavi-lacivertli futbolcular, ardından Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar nezaretinde Ümraniyespor maçının hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi Teknik Direktör Dumlupınar, futbolcularla kısa bir toplantı yaparak 2-2 berabere kalınan Altay maçını değerlendirdi.

Futbolcularından bu maçı unutmalarını isteyen Dumlupınar, futbolcularından Ümraniyespor maçını mutlaka kazanmalarını istedi.

VOLKAN ŞEN’E DOĞUM GÜNÜ

Bu arada, antrenman sırasında takım kaptanı Volkan Şen’in doğum günü kutlandı. Hazırlanan doğum günü pastasını kesen Volkan Şen, arkadaşlarına ikram etti.

TFF’DEN SOSYAL MESAFE CEZASI

Bu arada, TFF Disiplin Kurulu, Adana Demirspor’u 01.07.2020 tarihinde oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Adana Demirspor TFF 1. Lig müsabakasında, yedek kulübesi ile yedek kulübesinin arkasındaki tribünlerde ve protokol tribününde yer alan mensuplarının, sosyal mesafe kuralına uymamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 18.000.-TL, aynı müsabakada kulüp, mensuplarının maske takma zorunluluğuna uymamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 12.000.-TL, yine aynı müsabakada kulüp görevlisi Oğuzhan Delen'i, sosyal mesafe kuralına ve maske takma zorunluluğuna uymamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 900.-TL para cezası ile cezalandırdı.