Şimşek'te derbi mesaisi

Adana Demirspor'da yarın oynanacak derbi maçının mesaisi devam ediyor.

Antrenmanlara geçtiğmiz hafta alınan yenilginin moral bozukluğu yansırken, Teknik Direktör Mustafa Uğur, futbolcunarının bir önce Boluspor maçını mental olarak geride bırakmaları ve tüm güçleriyle Adanaspor maçına hazırlanmaları için adeta beyin yıkıyor.

Teknik Direktör Mustafa Uğur, antrenmanlarda sık sık futbolcularla toplantı yaparak hem yapmak istediklerini, hem de derbi maçının önemini anlatıyor.

Koşu ve rejenherasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanda daha sonra dar alanda paslaşma, 5'e 2 top kapma ve çift kale maç yaparak tamamlayan mavi lacivertli ekibin, iki günde Adanaspor maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyor.

Mavi laciverti ekip, yarınki Adanaspor derbi maçının hazırlığını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Öte yandan, Teknik Direktör Mustafa Uğur'un, Adanaspor karşısına sahaya İsmail Şahmalı, Yiğitcan Erdoğan, Adil Demirbağ, Erhan Kartal, Sezer Özmen, Kubilay Sönmez, Lalawele, Gege, Sergiy, Tambe, Mendy'den oluşan kadroyla çıkması bekleniyor.

Uğur,bu kadroyla oyuna başlaması durumunda, ilerleyen dakikalarda, Atabey Çiçek, Savaş Yılmaz ve Aydın Yılmaz'ı sahaya sürecek.

BAŞARISIZLIĞIN NEDENİ PARASIZLIK MI?

Bu arada, her hafta düşme potasına daha da yaklaşan Adana Demirspor'da kötü gidişin nedeninin oyuncuların alacaklarının ödenmemesi olduğu ileri sürülüyor. Mavi Lacivertli kulüp açısından çok daha büyük önem taşıyan derbi maçı öncesinde, yerli futbolcularınc 22, yabancı futbolcuların ise 12 maçtır maş başı alacaklarının ödenmediği iddiaları yaygınlık kazandı. taraftarlar ise, yönetimin debi öncesi futbolcu alacaklarının en azından bir kısmını futbolculara ödemesini istiyor.

BİLETLER BİTTİ

Öte yandan, Adanaspor'un derbi maçında Adana Demirspor'a ayırdığı biletler satışa çıkmasından sadece 10 dakika sonra tamamen satıldı. Turuncu Beyazlı kulüp tarafından 13 lira fiyat belirlenen biletleri satışların 10 dakika bitmesi nedeniyle alamayan taraftarların Adana Demirspor yönetiminden, ev sahibi konumundaki Adanaspor yönetiminden ek bilet talep etmesi isteği ise karşılık bulmadı.