Şimşek'te galibiyet hesapları

Adana Demirspor, pazar günü deplasmanda lider Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıkların yeni Teknik Direktörü Gürcan Aday ve yardımcısı Ersel Uzgur nezaretinde sürdürüyor.

Adana Demirspor Aytaç Durak Tesislerinde saat 12.00'de başlayan ve yaklaşık 1,5 saat süren antranmana tam kadro halinde katılan mavi lacivertli ekipte tüm hesaplar galibiyet üzerine. Adana Demirspor, Ümraniye deplasmanında lideri devererek, Denizlispor ve Akın Çorap Giresunspor maçlarında aldığı şok yenilgileri unutturmak ve taraftarlarına kendini affettirmek istiyor.

 

**************

MAÇIN HAKEMİ ABDULLAH YILMAZ

 

TFF 1. Ligde haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Ümraniyespor - Adana Demirspor maçında, Trabzon Bölgesi A Klasman Hakemi Abdullah Yılmaz düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise  Trabzon Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Muhammet Yumak ile Rize Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi Selahattin Altay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Buğla Bölgesi A Klasman Hakemi Murat Özcan.

Yılmaz ve yardımcıları bu sezun ilk kez Adana Demirspor maçında görev yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi Murat Özcan ise Adana Demirspor'un ligin üçüncü haftasında deplasman oynadığı ve 1-0 galip geldiği Samsunspor maçında yine dördüncü hakem olarak görev yapmıştı.

 

 

GÜRCAN ADAY'A TARAFTAR DESTEĞİ

 

Giray Bulak'ın ayrılmasından sonra yönetim tarafından Sportif Direktörlükten Teknik Direktörlüğe getirilen Adana Demirspor'un efsane futbolcusu Gürcan Aday'a taraftardan büyük destek. Ankara Tayfası Gürcan Aday'a inandıklarını belirten bir açıklama yaparken, ADS-DER de Gürcan Aday'ı tesislerde ziyaret etti.