Şimşek'te ''galibiyet'' sesleri

TFF 1. Lig'de hafta sonu İstanbul deplasmanında Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor'da tek hedef galip gelmek.

– TFF 1. Lig’de hafta sonu İstanbul deplasmanında Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor’da tek hedef galip gelmek.

Mavi-lacivertliler, Ümraniyespor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar nezaretinde sürdürdü. Bir saati aşkın süren antren ısınma hareketleri ile başladı. Ardından dar alanda çift kale maç yapıldı. Çift kale maçı kazanan beyaz takım oldu. Beyaz takım futbolcuları galibiyet sonrası büyük sevinç yaşadı.

Teknik Direktör Dumlupınar, maçı zaman zaman durdurarak futbolcularını uyardı. Mavi-lacivertliler Pazar günü yapacakları karşılaşmada galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor. Mavi-lacivertliler, galip gelerek Erzurumspor’un puan kaybetmesini bekleyecek.

Mavi-lacivertliler hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.

HAKEM SUAT ARSLANBOĞA

Bu arada, TFF Merkez Hakem Komitesi Ümraniyespor maçını yönetecek hakemi açıkladı. Buna göre karşılaşmayı Suat Arslanboğa yönetecek. Yardımcılıklarını da Mehmet Kısal ile Mustafa Savranlar yapacak.