Şimşek'te neşeli günler

TFF 1. Lig'de son 3 haftayı galibiyetle kapatıp rakiplerinin de puan kaybetmesinin ardından şampiyonluk yolunda iddialı konuma gelen Adana Demirspor'da yüzler gülüyor.

TFF 1. Lig’de son 3 haftayı galibiyetle kapatıp rakiplerinin de puan kaybetmesinin ardından şampiyonluk yolunda iddialı konuma gelen Adana Demirspor’da yüzler gülüyor.

Mavi-lacivertliler hafta sonu deplasmanda yapacakları Eskişehirspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Samet Aybaba’nın nezaretinde sürdürüyor. İstanbulspor’u da yenerek ligde şampiyonluk yolunda rakipleriyle aralarındaki puan farkını 5’e indiren Adana Demirspor’da yüzler gülmeye başladı.

Son 3 haftayı galibiyetle kapatan mavi-lacivertlilerin antrenmanları da neşe içerisinde geçiyor. Futbolcular Teknik Direktör Aybaba’nın isteklerini yerine getirmek için adeta birbirleriyle yarışıyor.

BAŞKAN’DAN TEBRİK

Bu arada, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, antrenmanı izleyerek Teknik Direktör Aybaba ve futbolcuları İstanbulspor galibiyetinden dolayı tebrik etti.