Şimşek'te ofansif organizasyonlar

Ümraniye maçından sonra üç günlük iznin ardından Tesislerde toplanan ve topbaşı yapan Adana Demirspor'da teknik heyet antrenmanlar ofansif organizasyonlar üzerinde çalışmaya başladı.

Ümraniye karşısında pozisyon bile bulamadan mağlup olan mavi lacivertlilerde, Teknik Direktör Gürcan Aday ve yardımcısı Ersel Uzğur'un 15 günlük arada forvete daha sıkı bir çalışmaya alacağı ifade ediliyor.

Son Ümraniye karşılaşmasında hiç pozisyon bulamayan ve karşılaşmada sadece sol bek oynayan Sezer’in kaleye bir şut çekebildiği forvet oyuncularının pozisyona dahi giremediği düşünüldüğünde, teknik heyetin acilen bir çözüm bulması bekleniliyor.

Camiada, bu yenilgilerin yanı sıra takımdaki isteksiz oyun da moralleri bozdu. Her maç gollük pozisyonlar giren ileri uç oyuncuları Ümraniye maçında vasatın da çok altında kaldı. Her iki karşılaşmada da Lalawele ve gol ayağı Atabey etkisiz kalınca Mavi Şimşek, rakip kaleye yaklaşamadı.

Kupa maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu iki karşılaşmada da forma şansı bulamayan Tambe’nin cezasının bitmesi teknik heyeti sevindiriyor. Tambe, 10 gün sonra oynanacak Gazişehir maçında forma giyebilecek. Bu durumda formsuz gözüken Atabey için iyi bir alternatif olabilecek.